Sandneset camping

thumb hege1Sandneset Camping ligger på Otrøya i Midsund Kommune,i havgapet på nordvestlandet, like utenfor Molde. Sandneset ligger fint til nede ved sjøen, 100 m til badeplass og båthavn. Vi har mange fjell som innbyr til flotte turer, og havet tilbyr fersk selvfisket fisk og fine båtturer.

Det er mange severdigheter her på øya, en sykkeltur rundt den er ikke avskrekkende og byr på mange fine naturopplevelser. På "yttersida" typisk kystlandskap, og på "innersida" er det lunt og frodig.

Sandneset har stor og god plass for mange campingvogner/bobiler. Hytter som har alle bekvemmeligheter og sanitæranlegg med info/kiosk.

 

 thumb Camping fra havna

Her finnes det masse naturopplevelser, fra sjø og fiske til fjell og skog. Totalt består Midsund kommune av 5 øyer, hvor alle utenom den lille øya Tautra, er knyttet sammen med bruer. Fjell dominerer øyene, hvor den høyeste fjeltoppen, Opstadhornet, er 740 m over havet. I Sentrum er de fleste tilbud samlet, og her finner du m.a. bank, post, kolonialbutikker, frisør, serveringssteder, bensinstasjon m.m.

 

utsikt_solnedgangDet er mange severdigheter her på øya, en sykkeltur rundt den er ikke avskrekkende og byr på mange fine naturopplevelser. På "yttersida" typisk kystlandskap, og på "innersida" er det lunt og frodig.Sandneset

Nye hytter som har alle bekvemmeligheter og nytt sanitæranlegg med info/kiosk

Aktiviteter:* Godt fiske både i havet og i fjellvann
* Havfiske med båtfører, etter avtale
* Fjellturer, med guide hvis ønskelig
* Sykkelturer Campingplass:

* 32 plasser med strømuttak
* Teltplasser
* Nytt sanitærbygg, dusj, WC, vaskemaskin, tørketrommel
* Oppholdsrom
* Kiosk
* Lekeplass
* Båtutleie
* SolariumHytter:

* 2 soverom og hems
* Oppholdsrom med TV, Radio, og fullt utstyrt kjøkken
* Dusj og WC

Vil du oppleve solen gå ned i havet en sen sommerkveld og stresse ned i idylliske omgivelser, ja da ligger alt til rette for det på denne fredelige lille plett på Otrøya.

ligger fint til nede ved sjøen, 100 m til badeplass, båthavn, det er lekemuligheter for barn her, og det er stor og god plass for mange campingvogner/bobiler.

  • Sandneset Camping ligger på Otrøya i Midsund Kommune,i havgapet på nordvestlandet, like utenfor Molde. Sandneset ligger fint til nede ved sjøen, 100 m til badeplass og båthavn. Vi har mange fjell som innbyr til flotte turer, og havet tilbyr fersk selvfisket fisk og fine båtturer.

  • Det er mange severdigheter her på øya, en sykkeltur rundt den er ikke avskrekkende og byr på mange fine naturopplevelser. På "yttersida" typisk kystlandskap, og på "innersida" er det lunt og frodig.

  • Her finnes det masse naturopplevelser, fra sjø og fiske til fjell og skog.

  • Fantastisk fiske

  • Våre hytter

  • Våre hytter

forklift certification